België

Het land van Vlaamse friet, Manneken Pis, chocolade en bier. Maar ook het land van de Ardennen, Brussel, Suske en Wiske, Luikse wafels, Brugge en een scheiding tussen Frans- en Nederlandstaligen; het land van Wallonië en Vlaanderen.

Euro (EUR)
Frans en Nederlands 
Zeeklimaat 
Winter: +/- 5 graden °C 
Zomer: +/- 25 graden °C
Gemiddeld 

Onze Zuiderburen, een land vol met (semi-)grote steden die een leuk dagje weg garanderen. Van Brugge tot Genk en van Antwerpen tot Brussel. Voor Nederlanders die niet te ver van de grens wonen, zijn deze steden ook nog eens goed aan te rijden. Een dagje weg die zeker in het teken zal staan van heerlijk eten en drinken. Want daar zijn de Belgen uitstekend in geschoold! Verfrissende speciaal biertjes, ambachtelijke chocolade, Vlaamse friet met liters mayonaise en verrukkelijke Luikse wafels. Maar behalve sfeervolle steden, kan je in België ook prima terecht voor een langere vakantie. Met name de Ardennen leent zich uitstekend voor een plezierige vakantie. Zeker de sportievelingen kunnen in de Ardennen terecht voor een grenzen-verleggende-vakantie!

Onze blogs over België

Fotochallenge: Brussel

by adminjanuari 10, 2023

Dat reizen daadwerkelijk rijk maakt, daarvan hebben wij jou met onze blogs en verhalen hopelijk kunnen overtuigen! Want, reizen zorgt...