Frankrijk

Het land van ‘ville de l’amour’: Parijs. Maar ook het land van lekkernijen zoals kaas, wijn, macarons, croissants en stokbroden. En het land van de Route de Soleil, authentieke kastelen, kenmerkende mode en de Tour de France.

mont saint michel, normandy, france-4756046.jpg
Euro (EUR)
Frans 
Zeeklimaat & Mediterraan klimaat
Winter: +/- 5 graden °C
Zomer: +/- 25 graden °C
Gemiddeld

Frankrijk is bij veel Nederlanders vooral bekend van de zomervakanties. Heerlijk tuffen over de Route de Soleil richting het warme zuiden. In het zuiden en zuidwesten van Frankrijk vind je veel ideale vakantiebestemmingen om tot rust te komen na een periode hard werken. Frankrijk staat daarentegen bij buitenlandse toeristen met name bekend om haar hoofdstad: Parijs. Een gigantische stad, vol met bezienswaardigheden. Een superleuke stad om naartoe te gaan voor een weekendje weg. Je kan er vanuit Nederland met de bus, auto, trein en/of het vliegtuig relatief snel naartoe afreizen. Alhoewel je in één weekend lang niet alles kunt zien in Parijs, is het wel een erg leuk bestemming voor als je er even tussen uit wil. 

Onze blogs over Frankrijk

27 x Wat te doen in Parijs

by adminjanuari 10, 2023

De stad van de liefde: Parijs. De Europese variant van New York. Niet doordat er in Parijs talloze wolkenkrabbers zijn...